Hannibal springer efter drømmen

Af Daniel Tønning og Daniel Frangu Isbrand

For mange er ideen om at vende på hovedet i luften og lade sig falde fem meter ned en smule skræmmende.

Men det er ikke en følelse Hannibal Bull på 15 ikke kender til. I hvert fald holder det ham ikke tilbage.

Hannibal er nemlig en garvet parkour-entusiast, der ikke tænker “hvad nu hvis”, og som kaster sig ud i halsbrækkende spring fra alt, lige fra svømmehallens 5 meter vippe til trampoliner og halvbløde måtter.

Hannibal på 15 år elsker at hoppe, springe og udfordre sig selv. Men det var ikke kærlighed ved første spring, da han stiftede bekendtskab med parkour.

Hannibal er ikke blot en ung gut, der har meget mod, når det kommer til “flips”, som han kalder det, men han lærer også gerne fra sig, når han underviser i den stilfulde bevægelsessport, parkour.
Hjemme i København er det gået så godt for ham, at han har fået job ved siden af sin skole, hvor han lære børn, unge og voksne parkour

Passion
Sammen med sin gode kammerat Bjørn drager de Hannibal til Vejens Idrætscenter, hvor de har mulighed for at øve sig fra vippen i svømmebassinet.

Dog fortæller Hannibal, at makkerparret alligevel ikke kan dy sig for at lave et nummer på VIC og sniger sig ofte ind i springsalen for at øve deres krumspring.

Her er det ikke kun Hannibal og Bjørn, der nyder muligheden for at dyrke deres passion, men tilskuerne er som regel også talstærkt, når de to går i gang.

“Det er jo ikke hver dag, man ser folk lave baglænder fra 5 meter-vippen”.

Hannibal blev ikke tændt på parkour fra begyndelsen, og han var egentlig slet ikke passioneret grebet af sporten, som hans forældre havde introduceret ham til, og han besluttede, at det ikke var noget for ham.

Men i stedet for bare at droppe ideen helt, tog han den op igen nogle år efter, og denne gang kunne han ikke stoppe igen.

Fremtiden
Hannibal vil gerne gøre sin hobby til sit levebrød, og derfor stiler han efter en plads på BGI i 10. klasse. BGI er en efterskole for spring og gymnastik, hvor han håber at kunne videreudvikle sine talenter indenfor spring og parkour. Hannibal håber at vende tilbage til BGI i sit voksne liv, enten som underviser eller instruktør.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s